Winter weekendarrangement Boerhaarshoeve

Terug naar Aanbiedingen en lastminutes
Winter weekendarrangement Boerhaarshoeve

Geniet met uw familie, vrienden of clubgenoten van de bruisende rust van het Drentse winterlandschap en natuur. Een compleet verzorgd weekend met overnachtingen, buffetten en een leuke verfrissende (outdoor)activiteit in een van onze gezellige en comfortabele groepsverblijven.

Vrijdagavond aankomst vanaf 16.00 uur en dan lekker genieten van een glaasje bij het eventuele buitenvuur. Op de zaterdag- en zondagochtend een stevig Drents ontbijt of brunch en op de zaterdagavond een uitgebreid Winterbuffet. Daarbij nog een leuke en uitdagende outdooractiviteit maakt het arrangement compleet.

Het Arrangement

• 2x Overnachting

• 1x Ontbijt

• 1x Brunch of Ontbijt

• 1x Uitgebreid Drents Winterbuffet

• 1x Outdooractiviteit

• Drents welkomstgeschenk

• Service- en administratiekosten

Voor € 69,50 per persoon

Minimaal 20 personen. Kinderen van 4-12 jaar € 34,75. Kinderen van 0-4 jaar gratis.  Dit arrangement geldt in de maanden oktober t/m/ december en januari t/m maart, maar niet voor de feestdagen!

 
 

Bekijk ook

Een uitdagend en uniek ATB weekend waarin je naast het fietsen geniet van de mooiste plekjes die Drenthe te bieden heeft. Compleet verzorgd wordt er een gevarieerd programma aangeboden met overnachtingen in verschillende accommodaties.
 
Lees het hele bericht
Buiten Biken, Buiten Borrelen, Binnen Bikken,voor sportieve bourgondiërs, of bourgondische sportievelingen..  
 
Lees het hele bericht
  Een schoolreis, studieweek of werkweek begint bij een goede en leuke locatie met veel mogelijkheden. Samen met Joytime buitenactiviteiten hebben we een 3 daags arrangement samengesteld. Met een verblijf in een van onze Groepsaccommodaties, GroepsGlamping of Glampcamp . Wilt u meer info omtrent een op maat gemaakte schoolreis of studieweek? info@boerhaarshoeve.nl   http://www.boerha…
 
Lees het hele bericht