Mooiplekkie nl groepsaccommodaties

Algemene Informatie


Mooiplekkie nl groepsaccommodaties
9463 TG  Eext
 32    8
2
3
4
5
6
7
8
9
Groepsaccommodatie_Drenthe_Eext_Mooiplekkie.nl_Erf
groepsaccommodatie_drenthe_eext_mooiplekkie_erf

Omschrijving van t Erf

Onze Drentse groepsaccommodatie 't Erf is geschikt voor maximaal 30 personen en is ondergebracht in twee naast elkaar gelegen voormalige boerenschuren; een dagverblijf en een nachtverblijf.

In steekwoorden: woonkamer 90m²  -  keuken 20m² met 6-pits fornuis, oven, magnetron, koelkast, vriezer, snelle vaatwasser e.d. -  rolstoeltoegankelijk toilet - speelkamer 36m² met poolbiljart, spellen en boeken  -  Bar met biertap - vloerverwarming - 8 slaapkamers - 8 badkamers - boxspringbedden - groot terras - groot buitenterrein - skelters - volleybalveld - kippen en geiten - gratis WiFi

Ons Mooiplekkie ligt aan de rand van Eext, Drenthe. Bovenop Hondsrug UNESCO Geopark en in het Nationaal Park Drentsche Aa. Gelegen tussen twee grote boswachterijen en vlakbij het Balloërveld met schaapskudde, zit het qua natuurbeleving wel goed. Eindeloos fietsen en wandelen door de bossen, soms zonder iemand tegen te komen.

Foto´s van t Erf

In de omgeving van t Erf


De faciliteiten van Mooiplekkie nl groepsaccommodaties t Erf

Geef hier uw review over: Mooiplekkie nl groepsaccommodaties t Erf

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Contactinformatie

9463 TG  Eext
Telefoonnummer:  0592263470

Park info van: Mooiplekkie nl groepsaccommodaties t Erf

Een weekendje weg in onze groepsaccommodatie is goed te combineren met een bezoek aan Wildlands in Emmen, attractiepark Drouwenerzand in Drouwen, Klimpark Grolloo, DX Adventurepark in Gasselte, het Boomkroonpad en het TT circuit in Assen. Ook voor Mountainbikers met een van de mooiste MTB-routes (Gieten-Gasselte) aan het eind van de straat.

Meer van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken plekken

t Erf