Tweehek-Recreatie

Algemene Informatie


Tweehek-Recreatie
9534 PC   Westdorp
 75    8
Groepsaccommodatie tot 65 personen
Groepsaccommodatie tot 65 personen
Groepsaccommodatie tot 65 personen
Groepsaccommodatie tot 65 personen
Groepsaccommodatie tot 65 personen
Groepsaccommodatie tot 65 personen
Groepsaccommodatie tot 65 personen

Omschrijving van Het Oosthuis

Groepsaccommodatie het Oosthuis is de ideale accommodatie voor uw school, vereniging, club of grote familie. De accommodatie beschikt over acht slaapzalen. De slaapzalen zijn voorzien van stapelbedden met goede matrassen. Er is een grote recreatiezaal (ca. 9 x 11m.) en een kleinere recreatiezaal (ca. 5 x 10m.). In de keuken is de inventaris in voldoende mate aanwezig. De keuken van het Oosthuis beschikt over drie koelkasten (waarvan 1 met diepvriesvak), een horeca afwasmachine, een koffiezetapparaat en een combimagnetron.

Het Oosthuis heeft zes douches, acht toiletten en voldoende wasgelegenheid. Ook is er een aangepaste toilet/doucheruimte voor mindervaliden aanwezig. Het Oosthuis beschikt over een eigen terras met picknick banken. In de accommodatie is gratis wifi beschikbaar.

Naast een gezellig onderkomen voor uw groep heeft u de beschikking over een ruim speel- en sportveld van 1 hectare. U heeft hier alle ruimte voor balspelen zoals volleybal, basketbal en voetbal, maar ook kunt u er bijvoorbeeld zelf een zeskamp uitzetten. Op het achterste gedeelte van het terrein is een grote kampvuurplaats aanwezig, waar u uw verblijf sfeervol kunt afsluiten.

Er zijn diverse speeltoestellen zoals wippen, schommels en een familieschommel.

U kunt bij ons uw complete activiteitenprogramma laten verzorgen. Wij bieden namelijk een groot aantal outdoor activiteiten aan zoals: outdoor-lasergamen, schapendrijven, kanoën, vlotten bouwen, bouwopdrachten geocachen, dropping e.d.

Ook in de omgeving is er voor uw groep van alles te beleven. We beschikken over een speciale huifwagen waarmee we groepen tot 65 personen per keer naar elke gewenste locatie kunnen brengen.

Foto´s van Het Oosthuis

Prijzen van Het Oosthuis

In de omgeving van Het Oosthuis


De faciliteiten van Tweehek-Recreatie Het Oosthuis

School

Vrienden

Familie

Vereniging

Geef hier uw review over: Tweehek-Recreatie Het Oosthuis

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Contactinformatie

9534 PC   Westdorp

Email:  info@tweehek.nl
Telefoonnummer:  0599-234541

Park info van: Tweehek-Recreatie Het Oosthuis

Tweehek-Recreatie in Westdorp is een groepsaccommodatie voor groepen van 20 t/m 105 personen. De groepsaccommodatie bestaat uit twee gedeelten die afzonderlijk verhuurd kunnen worden maar ook als een geheel.

We onderscheiden:

Heel Tweehek voor groepen van 80 t/m 105 personen
Het Oosthuis voor groepen van 40 t/m 72 personen
Het Westhuis voor groepen van 20 t/m 32 personen

Onze accommodaties zijn perfect geschikt voor scholen, verenigingen, clubs en families.

Wij bieden onze gasten een grote verscheidenheid aan voorzieningen. Er is onder andere een groot sportveld van ca. 1 hectare met diverse speeltoestellen, voetbal- basketbal- en volleybalveld. Op het terrein is een grote kampvuurplaats, om uw verblijf op een sfeervolle manier af te sluiten. Wij bieden onze gasten ook een groot aanbod van outdoor activiteiten aan, waaronder: outdoor-lasergamen, kanoën, vlottenbouwen, schapen drijven, geocachen, bouwopdrachten, boogschieten e.d.

Mijn laatst bekeken plekken

Het Oosthuis