Tweehek-Recreatie

Algemene Informatie


Tweehek-Recreatie
9534 PC   Westdorp
 45
Lentehof2
Lentehof25
Lentehof3
Lentehof4

Omschrijving van Lentehof

Wanneer u op zoek bent naar een sfeervolle groepsaccommodatie in Drenthe, kies dan voor ons gezellige familiebedrijf. Wij bieden u goede overnachtingsmogelijkheden in een uitstekende 3-sterren groepsaccommodatie voor een schoolkamp, familie-, club- of sportweekend.

De Lentehof is een gezellige accommodatie in Borger. De accommodatie heeft een sfeervolle ruime recreatiezaal met open haard.

In de keuken zijn koelkasten, afwasmachine, koffiezetapparaat, magnetron, serviesgoed, bestek en pannen aanwezig. Op de begane grond van de accommodatie is één 6-persoonsslaapkamer. Er zijn 4 douches en 3 toiletten aanwezig.

Boven zijn 8 ruime slaapkamers, welke voorzien zijn van een wastafel. Er zijn deels stapelbedden en deels eenpersoons bedden op de slaapkamers. Er zijn 2 kinderstoelen en 2 kinderbedjes aanwezig.

Op de verdieping is tevens één toilet. In de accommodatie is gratis wifi beschikbaar. Achter de groepsaccommodatie ligt een groot sport- en speelveld van 1 hectare waar u kunt volleyballen, voetballen of bijvoorbeeld een zeskamp kan organiseren. Direct achter de accommodatie is een gezellig terras waar u bijvoorbeeld kunt barbecuen. Naast het gebouw staan enkele schommels, hier is tevens de parkeergelegenheid.

Foto´s van Lentehof

Prijzen van Lentehof

In de omgeving van Lentehof


De faciliteiten van Tweehek-Recreatie Lentehof

School

Vrienden

Familie

Vereniging

Geef hier uw review over: Tweehek-Recreatie Lentehof

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Contactinformatie

9534 PC   Westdorp

Email:  info@tweehek.nl
Telefoonnummer:  0599-234541

Park info van: Tweehek-Recreatie Lentehof

Tweehek-Recreatie in Westdorp is een groepsaccommodatie voor groepen van 20 t/m 105 personen. De groepsaccommodatie bestaat uit twee gedeelten die afzonderlijk verhuurd kunnen worden maar ook als een geheel.

We onderscheiden:

Heel Tweehek voor groepen van 80 t/m 105 personen
Het Oosthuis voor groepen van 40 t/m 72 personen
Het Westhuis voor groepen van 20 t/m 32 personen

Onze accommodaties zijn perfect geschikt voor scholen, verenigingen, clubs en families.

Wij bieden onze gasten een grote verscheidenheid aan voorzieningen. Er is onder andere een groot sportveld van ca. 1 hectare met diverse speeltoestellen, voetbal- basketbal- en volleybalveld. Op het terrein is een grote kampvuurplaats, om uw verblijf op een sfeervolle manier af te sluiten. Wij bieden onze gasten ook een groot aanbod van outdoor activiteiten aan, waaronder: outdoor-lasergamen, kanoën, vlottenbouwen, schapen drijven, geocachen, bouwopdrachten, boogschieten e.d.

Mijn laatst bekeken plekken

Lentehof