Algemene Informatie

t Achterom
De Bulten 4
9468 TD  Annen
1
2
3
4
5
6
7
8

Omschrijving van t Achterom

Groepsaccommodatie en vakantiehuis in Het Leukste Dorp van Drenthe

t Achterom is een comfortabel en sfeervol ingerichte viersterren groepsaccommodatie in Drenthe met veel privacy voor groepen van 25 tot 50 personen. Een ideale locatie voor een vrienden- en familieweekend, schoolkamp, studiedagen en trainingsweekend. Is uw groep groter dan 50 personen? Het is mogelijk om extra bedden bij te plaatsen tot maximaal 55 personen of om beide groepsaccommodaties te huren voor 60 tot 80 personen.

Groepsactiviteiten in Drenthe

Breeland Recreatie heeft een breed scala aan avontuurlijke in- en outdoor groepsactiviteiten geschikt voor jong en oud, zoals survivals, letterboxen, veengolf, kanoën of suppen en steptochten. In Annen zijn diverse voorzieningen, zoals een winkelcentrum en een openlucht zwembad. In Zuidlaren vindt u een overdekt subtropisch zwembad. Natuurgebieden met bos en heide zijn vlakbij met unieke wandel- en fietsroutes langs hunebedden en karakteristieke dorpjes in Drenthe.

Faciliteiten groepsaccommodatie 't Achterom

Groepsverblijf 't Achterom heeft een omsloten terras met een gezellige overdekte grillplaats met barbecue en tuinhaard, een zandbak, speeltoestellen, tafeltennis en een basketbalpleintje. Er is een eigen sportveld met volleybalnet en doelen. Naast de groepsaccommodatie is een grote parkeerplaats.

De grote recreatieruimte met een gezellige bar, aparte zithoeken en stamtafel biedt alle ruimte voor een geslaagd verblijf. Groepsaccommodatie 't Achterom heeft een professioneel ingerichte keuken voor zelfverzorging. Liever niet zelf koken? Naast de deur heeft u de mogelijkheid om te dineren in Paviljoen Breeland of u laat catering bezorgen in uw vakantiehuis.

Foto´s van t Achterom

Prijzen van t Achterom

In de omgeving van t Achterom


De faciliteiten van t Achterom

Geef hier uw review over: t Achterom

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Park info van: t Achterom

Midden in Geopark de Hondsrug vindt u Breeland Recreatie. Een veelzijdig bedrijf, gespecialiseerd in groepen en actief genieten. Een absolute aanrader voor groepsovernachtingen vanwege de twee viersterren groepsaccommodaties. Waaronder een luxe kampeerboerderij voor grote groepen tot 55 personen en karakteristieke vakantieboerderij voor groepen tot 25 personen.

Voor plezier en vertier heeft Breeland een groot in- en outdoor activiteitenaanbod ontwikkeld. welke een unieke aanvulling is op uw kort of langer verblijf. Breeland beschikt over een sfeervol horeca paviljoen waar u kunt genieten van luxe diners of juist een thema avond voor uw gezelschap kan organiseren. Tevens bieden wij mogelijkheid voor catering in de accommodatie. Breeland Recreatie de ideale groepsaccommodatie voor een familieweekend, teamuitje, weekendje weg met vrienden, vereniging en voor een vakantie of schoolkamp.

Maar ook voor meerdaagse bedrijfstrainingen. U kunt overnachten in de accommodatie, vergaderen in ons paviljoen en het team versterken door actieve teambuilding en tot slot genieten van de uitgebreide catering op locatie.

Specialist in buitensporten
Breeland Recreatie in Annen is specialist in groepsuitjes, familiedagen, teambuilding en schoolreisjes. Op een unieke plek in de groene Hunzevallei staat Paviljoen Breeland: een inspirerende locatie voor uw feest, receptie, bruiloft, groepsuitje of vergadering. Met een uitstekende keuken en eerlijke streekproducten.

Breeland Recreatie biedt vele outdoor activiteiten voor jong en oud op eigen terrein en in de naaste omgeving. En spelprogramma’s in het paviljoen. Dit alles in combinatie met heerlijk eten en drinken. Met een groep naar Breeland is actief genieten voor iedereen!

Mijn laatst bekeken plekken

t Achterom