Algemene Informatie

Groepsaccommodatie de Warme Bossen
Warmebossenweg 7
9443TN  Schoonloo
Groepsaccommodatie Drenthe 65 personen
Groepsaccommodatie in Drenthe
Groepsaccommodatie met bar
Groepsaccommodatie met recreatie
Groepsaccommodatie Warme Bossen speeltuin

Omschrijving van Groepsaccommodatie de Warme Bossen

Groepsaccommodatie de Warme Bossen is een betaalbare en een gezellig / volledig ingerichte groepsaccommodatie.

Inrichting groepsaccommodatie

Slaapplaatsen

De slaapplaatsen zijn gesitueerd in slaapkamers en -zalen van 2 tot 14 personen. Er kan eenvoudiger als iets luxueuzer worden overnacht met een mix van boxsprings en stapelbedden. Er zijn ook slaapplaatsen met iets meer privacy waardoor bijvoorbeeld opa en oma tijdens het familieweekend ook op hun gemak kunnen blijven slapen. Er zijn zowel slaapkamers en -zalen op de begane grond als op de bovenverdieping. De slaapplaatsen zijn als volgt ingedeeld: 

- 1 slaapkamer voor 2 personen
- 1 slaapkamer voor 3 personen
- 2 slaapkamers voor  4 personen
- 1 slaapkamer voor 5 personen
- 1 slaapkamer voor 6 personen
- 2 slaapzalen voor  12 personen
- 1 slaapzaal voor 14 personen

Keuken

De groepsaccommodatie beschikt over een eigen, zeer ruime keuken. Alle apparatuur en benodigdheden die u nodig heeft om voor de hele groep te koken zijn aanwezig, waaronder een vriezer en koelkast. Liever niet koken? Wij regelen graag een volledig verzorgde maaltijd voor uw groep. Er is keuze uit een volledig verzorgd ontbijt, buffet of barbecue.

Leef en verblijfsruimte

De leef- en verblijfsruimte van groepsaccommodatie de Warme Bossen is erg gezellig ingericht. Er is voldoende ruimte en zitgelegenheid voor de hele groep aanwezig. De verblijfsruimte bestaat o.a. uit zithoeken, eethoeken, een bar, kleurentelevisie met dvd-speler en stereo-installatie. Deze ruimte biedt ook ruimte voor bijvoorbeeld cursussen en trainingen.

Groepsaccommodatie combineren met de camping

Verblijft u met de groep in onze groepsaccommodatie en zijn er enkele personen die graag willen kamperen in hun eigen caravan of camper? In overleg is dit mogelijk. 

Foto´s van Groepsaccommodatie de Warme Bossen

Prijzen van Groepsaccommodatie de Warme Bossen

In de omgeving van Groepsaccommodatie de Warme Bossen


De faciliteiten van Groepsaccommodatie de Warme Bossen

Geef hier uw review over: Groepsaccommodatie de Warme Bossen

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Park info van: Groepsaccommodatie de Warme Bossen

Spel- en speelzaal

Naast de leef- en verblijfsruimte is er een spel- en speelzaal waar iedereen, jong en oud zich fantastisch kunnen vermaken. Er zijn verschillende spellen aanwezig zoals een pingpongtafel, tafelvoetbal, pooltafel, sjoelbakken en nog meer bord-, kaart en dobbelspelletjes. 

Overdekt buitenterras met barbecueschuur

Bij onze groepsaccommodatie in Drenthe is het ook buiten goed vertoeven. Er is een ruim buitenterras aanwezig met stevige picknickbanken. Het terras is overdekt, hierdoor kun je lekker in de schaduw zitten. Als er een buitje is kun je ook nog lekker zitten op het terras. Bij het terras is er ook een barbecueschuur waar je heerlijk kunt barbecueën. 

Sport- en speelveld

De groepsaccommodatie grenst aan een groot sport- en speelveld. Er staan verschillende speeltoestellen voor de kinderen, waaronder een springkussen. Er kan ook een lekker potje worden gevoetbald op het voetbalveldje. Beachvolleybal kan gespeeld worden op het beachvolleybalveld en voor de basketballiefhebbers is er een basketbalbord aanwezig. 

Parkeergelegenheid

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid bij groepsverblijf De Warme Bossen. Parkeren is uiteraard gratis.