Algemene Informatie

Het Erf
Hoogeveenseweg 3
7921PC  Zuidwolde
1
1
2
2
3
3
4

Omschrijving van Het Erf

Het Erf heeft 19 slaapkamers voor 32 tot 41 personen.

Het Erf is appartement De Deel geschakeld met De Hooivakken én De Kalverhokken. Ze zijn binnendoor met elkaar verbonden. Het erf heeft een prachtig terras en veel ruimte.

Het Erf is luxe, heeft veel slaapkamers en is goed gelegen. Het is een prachtig geheel, is compleet en heeft een bij te huren multifunctionele feestzaal genaamd 'De Jagerhut'. Ideaal voor een bonteavond, diner of ontbijt. Hier zijn een beamer, scherm en muziekcomputer aanwezig.

Foto´s van Het Erf

Prijzen van Het Erf

In de omgeving van Het Erf


De faciliteiten van Het Erf

Doelgroepen

Geef hier uw review over: Het Erf

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Park info van: Het Erf

De Steenbergerhoeve heeft meerdere vakantieverblijven, voor een onvergetelijk bezoekje aan Drenthe. Komt u bijvoorbeeld met 8 personen, dan heeft u een karakteristieke sfeervolle vakantieboerderij tot uw beschikking.

Is uw gezelschap groter, dan zijn er mogelijkheden tot en met 42 personen.

Door de ruime opzet van het 14 hectare grote landgoed, heeft elk gezelschap toch zijn eigen privacy. Elk vakantieverblijf is ruim van opzet en voorzien van alle luxe en comfort die u wenst.

De Steenbergerhoeve heeft verblijven met 5 slaapkamers, maar ook met 19 slaapkamers. De slaapkamers zijn allemaal voorzien van CV en een wastafel met warm en koud water. De slaapkamers op de begane grond beschikken tevens over een eigen douche en toilet. De keukens zijn van alle gemakken voorzien, zoals vaatwasser, magnetron, gasoven en koel- vries combinatie.

Mijn laatst bekeken plekken

Het Erf