Algemene Informatie

De Paardestal
Hoogeveenseweg 3
7921PC  Zuidwolde
1
1
2
2
3
3
4
4

Omschrijving van De Paardestal

De Paardenstal heeft 14 slaapkamers en is geschikt voor 22 tot 31 personen. Dit is appartement De Deel geschakeld met De Hooivakken. Er is tussendoor een doorgang en u kunt met zijn allen aan 1 tafel. Ook is er een mogenlijkheid om De Jagershut af te huren, een multifunctionele ruimte met muziek, scherm, beamer etc.

Foto´s van De Paardestal

Prijzen van De Paardestal

In de omgeving van De Paardestal


De faciliteiten van De Paardestal

Doelgroepen

Geef hier uw review over: De Paardestal

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Park info van: De Paardestal

De Steenbergerhoeve heeft meerdere vakantieverblijven, voor een onvergetelijk bezoekje aan Drenthe. Komt u bijvoorbeeld met 8 personen, dan heeft u een karakteristieke sfeervolle vakantieboerderij tot uw beschikking.

Is uw gezelschap groter, dan zijn er mogelijkheden tot en met 42 personen.

Door de ruime opzet van het 14 hectare grote landgoed, heeft elk gezelschap toch zijn eigen privacy. Elk vakantieverblijf is ruim van opzet en voorzien van alle luxe en comfort die u wenst.

De Steenbergerhoeve heeft verblijven met 5 slaapkamers, maar ook met 19 slaapkamers. De slaapkamers zijn allemaal voorzien van CV en een wastafel met warm en koud water. De slaapkamers op de begane grond beschikken tevens over een eigen douche en toilet. De keukens zijn van alle gemakken voorzien, zoals vaatwasser, magnetron, gasoven en koel- vries combinatie.

Mijn laatst bekeken plekken

De Paardestal