Algemene Informatie

De Kalverhokken
Hoogeveenseweg 3
7921PC  Zuidwolde
1
1
2
2
3
4

Omschrijving van De Kalverhokken

De groepsaccommodatie is geschikt voor max. 10 personen. Op de begane grond bevindt zich 1 tweepersoons kamer voorzien van douche en toilet, geschikt voor minder validen

De recreatie- en eetruimte met open keuken is voorzien van alle comfort. De keuken beschikt over een vaatwasser, magnetron, gasoven en koel/vries kast. Ook is de ruimte voorzien van een KTV met DVD en een muziekinstallatie met CD.

Op de verdieping bevinden zich 4 tweepersoons kamers voorzien van wastafel met koud/warm water. Hier bevinden zich ook 2 ruime douches en een toilet. Alle vertrekken zijn voorzien van CV.

Foto´s van De Kalverhokken

Prijzen van De Kalverhokken

In de omgeving van De Kalverhokken


De faciliteiten van De Kalverhokken

Doelgroepen

Geef hier uw review over: De Kalverhokken

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Park info van: De Kalverhokken

De Steenbergerhoeve heeft meerdere vakantieverblijven, voor een onvergetelijk bezoekje aan Drenthe. Komt u bijvoorbeeld met 8 personen, dan heeft u een karakteristieke sfeervolle vakantieboerderij tot uw beschikking.

Is uw gezelschap groter, dan zijn er mogelijkheden tot en met 42 personen.

Door de ruime opzet van het 14 hectare grote landgoed, heeft elk gezelschap toch zijn eigen privacy. Elk vakantieverblijf is ruim van opzet en voorzien van alle luxe en comfort die u wenst.

De Steenbergerhoeve heeft verblijven met 5 slaapkamers, maar ook met 19 slaapkamers. De slaapkamers zijn allemaal voorzien van CV en een wastafel met warm en koud water. De slaapkamers op de begane grond beschikken tevens over een eigen douche en toilet. De keukens zijn van alle gemakken voorzien, zoals vaatwasser, magnetron, gasoven en koel- vries combinatie.

Mijn laatst bekeken plekken

De Kalverhokken