Algemene Informatie

Groepsaccommodatie De Vier Eiken
Oosteinde 14
8351 HB  Wapserveen
de vier eiken groepsaccommodatie 1
de vier eiken groepsaccommodatie 10
de vier eiken groepsaccommodatie 2
de vier eiken groepsaccommodatie 3
de vier eiken groepsaccommodatie 4
de vier eiken groepsaccommodatie 5
de vier eiken groepsaccommodatie 6
de vier eiken groepsaccommodatie 7
de vier eiken groepsaccommodatie 8
de vier eiken groepsaccommodatie 9

Omschrijving van Groepsaccommodatie De Vier Eiken

Of u nu een op zoek bent naar een groepsaccommodatie in Drenthe voor een familiereünie, een weekend met vrienden of voor een zakelijk verblijf, De Vier Eiken biedt vele mogelijkheden en is geschikt voor groepen tot 27 personen.

De groepsaccommodatie in Drenthe is voorzien van diverse centrale ruimtes zodat u gezellig kunt bijkletsen in de coffee & tearoom, een spelletje kunt spelen in de woonkamer, vergaderen in de woonkeuken, maar ook om bijvoorbeeld te schilderen en samen een mooi schilderij te maken. Laat u inspireren door de prachtige omgeving en maak er een creatief weekend van.

Buiten kunt in de tuin genieten van de rust en de natuur, barbecueën op het terras, of tot rust komen in de hangmat. Wat uw wensen voor een verblijf ook zijn, wij zorgen er voor dat het een verblijf wordt om

Gedurende uw verblijf in onze luxe groepsaccommodatie in Drenthe maakt u gratis gebruik van ons wifi netwerk. Even snel uw e-mail bekijken, of de laatst gemaakt foto delen met uw vrienden. Of gezellig tijdens een kopje koffie of een wijntje online zoeken naar de leukste er op uit mogelijkheden om samen te ondernemen.

Foto´s van Groepsaccommodatie De Vier Eiken

Prijzen van Groepsaccommodatie De Vier Eiken

In de omgeving van Groepsaccommodatie De Vier Eiken


De faciliteiten van Groepsaccommodatie De Vier Eiken

Doelgroepen

Geef hier uw review over: Groepsaccommodatie De Vier Eiken

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Park info van: Groepsaccommodatie De Vier Eiken

Groepsaccommodatie de Vier Eiken is niet zomaar een groepsaccommodatie in Drenthe. Onze luxe groepsaccommodatie in Drenthe biedt u veel luxe en comfort. Wat dacht u van een veranda met overkapping en geweldige buitenhaard? Of de luxe eetkamer en woonkamer waar u met de hele groep geniet.

Wij zorgen er voor dat uw verblijf tot in de puntjes wordt verzorgd zodat u maar 1 ding hoeft te doen: genieten van een gezellig samenzijn met familie, vrienden of collega's.