Boerhaarshoeve

Algemene Informatie


Boerhaarshoeve
9444 TH  Grolloo
 30    5
De Boerhaarshoeve Grolloo Drenthe
De Boerhaarshoeve Grolloo Drenthe
De Boerhaarshoeve Grolloo Drenthe
De Boerhaarshoeve Grolloo Drenthe
De Boerhaarshoeve Grolloo Drenthe
De Boerhaarshoeve Grolloo Drenthe
De Boerhaarshoeve Grolloo Drenthe
De Boerhaarshoeve Grolloo Drenthe

Omschrijving van De Deel

De Deel kenmerkt zich door gezelligheid en straalt een warme sfeer uit. De eethoeken hebben stevige tafels en gemakkelijke stoelen. In de knusse zithoek met flatscreen kunt u heerlijk uitrusten. Verder staat er een grote leestafel en liggen er allerlei spelletjes klaar voor gebruik. Op de bovenverdieping zijn vijf ruime slaapkamers (5x5p). Elke slaapkamer heeft een wastafel en is voorzien van zowel eenpersoons bedden als stapelbedden met dekbedden en kussens. Boven bevinden zich twee douches en twee toiletten, beneden twee wc's en een wastafel. De keuken is volledig ingericht met koffiezetapparaat, koelkast, vaatwasser, magnetron, oven, waterkoker, servies, bestek, glaswerk en allerlei schalen en pannen. Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze uitgebreide mogelijkheden voor ontbijt, lunch, maaltijdbuffetten en outdoor-activiteiten. Buiten vindt u een ruim privéterras met voldoende tuinmeubilair en picknicktafel. In de aangrenzende omheinde speeltuin staan een aantal gecertificeerde speeltoestellen en een grote zandbak voor de kleintjes. Tevens is er een ruim grasveld voor sport en spel aanwezig.


Al tientallen jaren lang zijn wij een vertrouwd adres voor schoolkampen, verenigingsuitjes en familieweekenden. Gerund door een enthousiast en ervaren team van medewerkers is de Boerhaarshoeve dé locatie voor een geslaagd verblijf. Met een totale capaciteit van 160 personen is de locatie geschikt voor allerlei groepen. We zien er naar uit om jullie te verwelkomen!

Foto´s van De Deel

Prijzen van De Deel

In de omgeving van De Deel


De faciliteiten van Boerhaarshoeve De Deel

School

Vrienden

Familie

Vereniging

Geef hier uw review over: Boerhaarshoeve De Deel

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Contactinformatie

9444 TH  Grolloo
Telefoonnummer:  0592-501418

Park info van: Boerhaarshoeve De Deel

De Deel is een gezellig groepsverblijf, geschikt voor groepen van 10 tot 25 personen. De gezellige inrichting en de ruime omheinde privéspeeltuin maken het erg geschikt voor groepen met kleine kinderen zoals families en vrienden. De capaciteit valt uit te breiden met 2 kapschuurlodges van elk 4 slaapplaatsen tot 33 personen. Om uw groepsuitje nog comfortabeler en uitdagender te maken, bieden we een ruim aanbod aan betaalbare buffetten, avontuurlijke activiteiten en aantrekkelijke arrangementen.

Groepsaccommodatie Boerhaarshoeve denkt graag met u mee!

Mijn laatst bekeken plekken

De Deel