Zoek een groepsaccommodatie die bij u past:

Bedrijfsuitje in Drenthe

Een geschikte locatie voor uw bedrijfsuitje in Drenthe vindt u bij SGAD. Bij de groepsaccommodaties in Drenthe kunt u niet alleen overnachten, ook bieden zij diverse mogelijkheden op gebied van leuke, uitdagende, sportieve of humoristische activiteiten. Een bedrijfsuitje is niet alleen erg gezellig, het versterkt de teambuilding en dus ook de prestaties op de werkvloer. Wij geven u ter inspiratie vast een aantal tips voor een geslaagd bedrijfsuitje.

Diverse activiteiten voor uw bedrijfsuitje in Drenthe

De boog kan niet altijd gespannen zijn. Daarom boekt u vaak de beste resultaten door zakelijk en plezier met elkaar te combineren. Bij de aangesloten accommodaties zijn er tal van leuke en uitdagende activiteiten te boeken.  De prachtige omgeving geeft daarnaast alle inspiratie die nodig is voor nieuwe inzichten en een frisse blik.

Bijzondere accommodaties voor uw bedrijfsuitje

Bij SGAD vindt u niet alleen een ruim aanbod van accommodaties die precies bieden wat u wenst, maar ook groepsaccommodaties met een bijzonder tintje. Denk aan kleinschalige villa’s, grote, luxueuze boerderijen, een nostalgische boerderij midden in een bijzonder museumdorp of accommodaties met een sauna, hottub of zwembad. Hoe u uw bedrijfsuitje ook vorm wilt geven, er is altijd een passende accommodatie die het nog nét even iets bijzonderder maakt. Bekijk hier ons aanbod.

Arrangementen

School arrangementen

Afwisseling tussen leerzaam bezig zijn en daarnaas…
Meer informatie

School Arrangementen

Diverse arrangementen voor basisscholen en voortge…
Meer informatie

Teambuilding combinatieprogramma

Activiteiten kiezen uit boogschieten / katapult bo…
Meer informatie

Schoolkamparrangement

Het schoolkamparrangement Schoolkamparrangementen…
Meer informatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!