Aankomstdatum

Vertrekdatum

Aantal personen

Plaats

 

Bedrijfsuitje in Drenthe

Vind bij Groepen Drenthe leuke, unieke en bijzondere locaties voor uw bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes. Bij de groepsaccommodaties in Drenthe kunt u niet alleen overnachten, ook bieden zij diverse mogelijkheden op gebied van leuke, uitdagende, sportieve of humoristische activiteiten. 

Teambuilding

Een bedrijfsuitje met overnachting organiseren is niet altijd gemakkelijk. U wilt het budget in de gaten houden, maar toch een gezellige accommodatie hebben om te overnachten. Een bedrijfsuitje is niet alleen erg gezellig, het versterkt de teambuilding en dus ook de prestaties op de werkvloer. Wij geven u ter inspiratie vast een aantal tips voor een geslaagd bedrijfsuitje.

Diverse activiteiten voor uw bedrijfsuitje in Drenthe

Zoekt u nog activiteiten voor een geslaagd bedrijfsuitje? De boog kan immers niet altijd gespannen staan. Daarom boekt u vaak de beste resultaten door zakelijk en plezier met elkaar te combineren. Bij de aangesloten accommodaties zijn er tal van leuke en uitdagende activiteiten te boeken. De prachtige omgeving geeft daarnaast alle inspiratie die nodig is voor nieuwe inzichten en een frisse blik. De verschillende accommodaties helpen met veel plezier met het samenstellen van een onvergetelijk programma voor ieder bedrijfsuitje.

Bijzondere accommodaties voor uw bedrijfsuitje

Bij Groepen Drenthe vindt u niet alleen een ruim aanbod van accommodaties die precies bieden wat u wenst, maar ook groepsaccommodaties met een bijzonder tintje. Denk aan kleinschalige villa’s, grote, luxueuze boerderijen, een nostalgische boerderij midden in een bijzonder museumdorp of accommodaties met een sauna, hottub of zwembad. Hoe u uw bedrijfsuitje ook vorm wilt geven, er is altijd een passende accommodatie die het nog nét even iets bijzonderder maakt.

Boek nu uw bedrijfsuitje in één van onze groepsaccommodaties in Drenthe.