Dat doe je samen in Drenthe


Weg met vrienden, op familieweekend, op schoolreisje of naar een prachtige locatie met het team: “Dat doe je samen in Drenthe”.

Met deze campagne wil Groepen Drenthe antwoord geven op de vraag van elke doelgroep die de provincie wil bezoeken. Met steun van de provincie Drenthe is het doel om meer doelgroepen naar de accommodaties en uitjes in de provincie te krijgen. De campagne sluit ook aan bij de campagnes van Marketing Drenthe.

Groepen Drenthe is bijna 30 jaar geleden opgericht met als doel het delen van kennis en gezamenlijke marketing tussen ondernemers in de groepensector. Met de provincie Drenthe en Marketing Drenthe is een marketingstrategie ontwikkeld die moet leiden tot meer boekingen in de provincie, met de focus op het laagseizoen. Het moet een helder beeld geven van wat Drenthe te bieden heeft aan groepen en bovenal de verbinding en samenwerking tussen ondernemers bevorderen.

Op donderdag 3 maart is hierover een bijeenkomst geweest, waarbij gedeputeerde Henk Brink namens de provincie Drenthe aanwezig was. Hij benadrukte het belang van de groepensector voor de toeristische sector in Drenthe. Groepen Drenthe maakte de plannen bekend voor samenwerking en marketing binnen de groepensector in de komende jaren. In de komende weken wordt er hard gewerkt aan de website en de verwachting is dat de campagnes nog voor de zomer live zullen gaan.