Aankomstdatum

Vertrekdatum

Aantal personen

Plaats

 

Familieweekend in Drenthe

Vier uw familieweekend in Drenthe in een van de mooie familiehuizen van Groepen Drenthe! Ons brede aanbod zorgt ervoor dat u de keuze heeft uit zowel kleine als grote vakantieverblijven. Het maakt dus niet uit hoe groot uw familie is, bij Groepen Drenthe vindt u een accommodatie die bij uw gezelschap past. Ook de faciliteiten kunt u uitkiezen aan de hand van de behoeftes van uw familie. Zo weet u zeker dat iedereen een geweldige tijd heeft in Drenthe!

Speeltuin naast uw familiehuis in Drenthe

Als u (kleine) kinderen in de familie heeft, is een speeltuin in de buurt van het familiehuis geen overbodige luxe. Hier kunnen zij uren spelen en plezier maken, terwijl u op uw gemak een plaatsje zoekt op het terras of in de tuin.

Veel groepsaccommodaties bieden u niet alleen fijne speeltoestellen, maar ook een groot sportveld waar leuke activiteiten kunnen worden georganiseerd. Plan hier bijvoorbeeld met de hele familie een sporttoernooi of een spelletjesmiddag. Op zonnige dagen is een sportveld de ideale plek voor een groot waterballonnengevecht.

Familieweekend in Drenthe met leuke uitstapjes

Vanuit de familiehuizen van Groepen Drenthe kunt u diverse leuke uitstapjes ondernemen. Er zijn namelijk meer dan genoeg bezienswaardigheden in de buurt! Echte aanrader voor tijdens uw familieweekend in Drenthe is bijvoorbeeld het pretpark Drouwenerzand. Hier vindt u niet alleen leuke attracties voor jong en oud, maar de entreeprijs is ook nog eens inclusief eten en drinken! 

Wilt u liever in de buurt van uw groepsaccommodatie blijven? Kies dan voor een van de leuke binnen- of buitenactiviteiten die de accommodaties met veel plezier voor u organiseren. Denk bijvoorbeeld aan boogschieten, een djembé workshop of vlotten bouwen!

Boek nu een familieweekend in één van onze groepsaccommodaties in Drenthe.