Zoek een groepsaccommodatie die bij u past:

Familieweekend in Drenthe

Vier uw familieweekend in Drenthe in een van de mooie familiehuizen van SGAD! Ons brede aanbod zorgt ervoor dat u de keuze heeft uit zowel kleine als grote vakantieverblijven. Het maakt dus niet uit hoe groot uw familie is, op SGAD vindt u een accommodatie die bij uw gezelschap past. Ook de faciliteiten kunt u uitkiezen aan de hand van de behoeftes van uw familie. Zo weet u zeker dat iedereen een geweldige tijd heeft in Drenthe!

Speeltuin naast uw familiehuis in Drenthe

Als u (kleine) kinderen in de familie heeft, is een speeltuin in de buurt van het familiehuis geen overbodige luxe. Hier kunnen zij uren spelen en plezier maken, terwijl u op uw gemak een plaatsje zoekt op het terras of in de tuin.

Veel groepsaccommodaties bieden u niet alleen fijne speeltoestellen, maar ook een groot sportveld waar leuke activiteiten kunnen worden georganiseerd. Plan hier bijvoorbeeld met de hele familie een sporttoernooi of een spelletjesmiddag. Op zonnige dagen is een sportveld de ideale plek voor een groot waterballonnengevecht.

Familieweekend in Drenthe met leuke uitstapjes

Vanuit de familiehuizen van SGAD kunt u diverse leuke uitstapjes ondernemen. Er zijn namelijk meer dan genoeg bezienswaardigheden in de buurt! Echte aanrader voor tijdens uw familieweekend in Drenthe is bijvoorbeeld het pretpark Drouwenerzand. Hier vindt u niet alleen leuke attracties voor jong en oud, maar de entreeprijs is ook nog eens inclusief eten en drinken! 

Wilt u liever in de buurt van uw groepsaccommodatie blijven? Kies dan voor een van de leuke binnen- of buitenactiviteiten die de accommodaties met veel plezier voor u organiseren. Denk bijvoorbeeld aan boogschieten, een djembé workshop of vlotten bouwen!

NB: Drouwenerzand Attractiepark is het voordeligste pretpark van Europa! Met de entreeprijs voor ons attractiepark geniet u niet alleen van de leukste attracties maar ook van de frites, snacks, verse dagsoep, vers fruit, koffie, thee, limonade en softijs: alles is bij de entreeprijs inbegrepen! "

Arrangementen

Dag arrangementen

Volledig verzorgde en betaalbare arrangementen ges…
Meer informatie

School Arrangementen

Diverse arrangementen voor basisscholen en voortge…
Meer informatie

Highland Games

Highland Games, een 7-kamp uit de Schotse tijd. …
Meer informatie

Schoolkamparrangement

Schoolkamparrangementen vanaf 25 pers. Excl. toe…
Meer informatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!