Terug naar de vorige pagina

25° Noord


Overnachten bij 25 graden Noord is gezellig aan het kampvuur zitten. Bij regenachtig weer zijn er genoeg overkappingen om altijd buiten gewoon te genieten. Natuurlijk is het binnen ook comfortabel met vloerverwarming en een uitgebreidde spelletjeskast. Wij organiseren op ons eigen terrein en in de omgeving actieve groepsuitjes voor grote en kleine groepen. Wij zorgen altijd voor een passend programma. Ook bij iets minder mooi weer en in de winter! Als groep kun je ook voor één of meerdere nachten terecht in één van de twee accommodaties die wij verhuren. 

De accommodaties van 25° Noord

Het Noordhuis

Het noordhuis is het achterhuis van de boerderij die verbouwd is tot groepsaccommodatie. De accommodatie is ruim, licht en gezellig ingericht.

Op de benedenverdieping zijn 6 douches, 6 toiletten, een open keuken en een grote zit/eetkamer. Op de bovenverdieping zijn 4 slaapzalen voor 6, 2x 12 en 14 personen. Er is boven 1 toilet en er zijn 4 douches met wasbakken. De slaapzalen hebben extra lange stapelbedden van 2 meter 10 met comfortabele matrassen. De slaapzalen zijn ruim, licht en hoog zodat er een prettige luchtkwaliteit is. 

De boerderij  van 25 Graden Noord ligt op 2 hectare eigen terrein met survivalbanen, een zwemvijver, jeu de boules baan, klimwand, boulderwand, boogschietbaan, sportveld en bos.
Van de jeu de boules baan, het sportveld, het volleybalveld, de survivalbanen en de zwemvijver mag vrij gebruik gemaakt worden.

25° Noord is een prettige accommodatie voor een schoolreisje, club- of sportweekend, familiereünie, vriendenuitje of werkweek.

44
4
Drouwenerveen

De Noordhuisjes

De Noordhuisjes bestaan uit drie sfeervolle blokhutten verstopt in het groen met een eigen terras met vuurplaats en overkapping om lekker van buiten te genieten.

In twee blokhutten staan samen 14 bedden. (1 huisje met 6 en 1 met 8 bedden.) De derde blokhut is ingericht als gezellige huiskamer met een eenvoudige keuken en een fijne houtkachel voor de wat killere avonden in de zomer of voor de winterdagen.

Het toilet en de douches waar je gebruik van mag maken liggen op 30 meter afstand.

Dit is een mooie accommodatie voor een stoere overnachting in Drenthe.

14
2
Drouwenerveen

Arrangementen

Schoolkamparrangement

Schoolkamparrangementen vanaf 25 pers. Excl. toe…
Meer informatie
Bezoek onze website
25° Noord
Zuideind 25
9525 TJ, Drouwenerveen
06-30574714
info@25gradennoord.nl
www.25gradennoord.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 

Bekijk onze aantrekkelijke aanbiedingen!

Klik hier voor meer informatie