Terug naar de vorige pagina

Buitenhuis de Veenhorst - Midlaren


Buitenhuis “de VEENHORST” is een heerlijk oord voor diverse gezelschappen, die een of meer dagen erop uit willen. Het bedrijf bestaat uit twee totaal gescheiden accommodaties, waardoor u optimale privacy ervaart:

“de VEENHORST” is een groepsaccommodatie voor in principe een meerdaags verblijf voor een groep van 15 t/m 48 personen, zeer geschikt voor bijv. families, vrienden, scholen, studiegroepen, verenigingen en zomerkampen.

“het LAGERHUIS” is een zaal met toebehoren voor eendaags verhuur voor een groep van 10 t/m 35 personen, perfect voor een vergadering, training, familie- of activiteitendag!

Door de gastvrijheid van de eigenaren, Hans en Els, voelt u zich direct thuis in deze groepsaccommodatie en dit groepsverblijf.

Inrichting

“de VEENHORST” is een rietgedekt landhuis en is zeer sfeervol en comfortabel ingericht. Er is aan werkelijk alles gedacht om u een fijn verblijf te bezorgen. In de gezellige woonkamer kunt u plaats nemen bij de open haard met een drankje, terwijl de kinderen tv kijken in de aparte tv-kamer. Via de openslaande deuren bereikt u het zonneterras. Een fijne plek compleet met terrashaard en overdekte barbecueplaats waar u tot in de late uurtjes kunt genieten van een gezellig samenzijn.

In de moderne keuken kunt u een heerlijke maaltijd bereiden. Uiteraard kunt u dit ook geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan ons en u even helemaal in de watten laten leggen.

De recreatiezaal met onder andere een poolbiljart en tafelvoetbalspel is een geliefde plek waar jong en oud veel plezier beleven en eventueel gerookt mag worden.

Boven en beneden hebt u de beschikking over sanitair en in totaal acht slaapkamers.

“het LAGERHUIS” is een luxe accommodatie, voorzien van alle gemakken waaronder een sfeervolle openhaard binnen en buiten, sanitair en een complete keuken.

Door de ruime opzet op het grote terrein kunnen 1 à 2 groepen hier een geweldige of juist productieve tijd beleven. 

Faciliteiten

Het beboste terrein van twee hectare biedt vele mogelijkheden voor sport en spel. Zo is er een grote speeltuin voor de kinderen, enkele sportvelden, een kampvuurplaats, gasbarbecues, grote partytent en een tafeltennistafel. “Het LAGERHUIS” beschikt over een apart gelegen buitenterrein.

Voor beide accommodaties zijn er de gewenste zakelijke faciliteiten, zoals o.a. een beamer en een wifi-netwerk waar u kosteloos gebruik van kunt maken.

Door de royale opzet, vele duurzame mogelijkheden en faciliteiten heeft “de VEENHORST” 5 sterren en de Green Key erkenning Zilver gekregen.

Activiteiten

Het grote terrein en de bosrijke omgeving nodigen uit om diverse leuke activiteiten te organiseren en daar helpen wij u graag bij. Denk hierbij in de naaste omgeving aan klootschieten en letterboxen, een speurtocht met een kaart en licht cryptische aanwijzingen - altijd een succes! Op het eigen terrein kunnen we de Highland Games of de ultieme Veenhorst Outdoor Challenge aanbieden. Deze laatste activiteit kent onderdelen als kratstapelen, boogschieten en/of katapult bouwen, een ware uitdaging en zeer geschikt voor teambuilding.

Omgeving

De prachtige groene omgeving tussen Assen en Groningen nodigt uit om er ook een dagje op uit te trekken. Binnen enkele minuten bereikt u het Noordlaarderbos, de Vijftig Bunder, het natuurgebied de Drentse Aa of het Zuidlaardermeer. Ontdek deze unieke omgeving op een originele manier, bijvoorbeeld in een huifkar of maak een rondvaart met een partyboot of een prachtige fietsspeurtocht door de natuurgebieden rond het meer.

Buitenhuis “ VEENHORST” is daarom “Binnen- én Buitengewoon” en “Elk seizoen de moeite waard”! Dat blijkt ook zeker uit de vele positieve recensies op Zoover.nl en Klantenvertellen.nl - met een gemiddeld cijfer 8,5.

Wij zijn dan ook erg trots op onze Zoover Award “Highly Recommended”!

De accommodaties van Buitenhuis de Veenhorst - Midlaren

de VEENHORST

Kenmerken:

 • Maximaal aantal personen 48
 • Aantal slaapkamers 8

Bijzonderheden

 • Woonkamer met openhaard
 • Recreatiezaal met o.a. poolbiljart
 • Overdekte barbecueplaats
 • Uitgebreide speeltuin met o.a. kabelbaan
 • Voetbal-, basketbal- en volleybalveld
 • Kampvuurplaats 
48
8
Midlaren

het LAGERHUIS

Kenmerken:

 • Maximaal aantal personen 35
 • Aantal slaapkamers 0

Bijzonderheden:

 • Sfeervolle openhaard binnen en buiten
 • Vele speelfaciliteiten
 • Complete keuken
 • Zakelijke faciliteiten
35
0
Midlaren

Filmpjes

Bezoek onze website
Buitenhuis de Veenhorst - Midlaren
Duinweg 2
9475PK, Midlaren
050 4092132
info@veenhorst.nl
http://www.veenhorst.nl/
Online reserveren

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 

Bekijk onze aantrekkelijke aanbiedingen!

Klik hier voor meer informatie