Terug naar de vorige pagina

Alinghoek - Drouwen


Groepsaccommodatie Alinghoek is gelegen in het mooie Drentse dorp Drouwen, in een prachtige omgeving met alle faciliteiten voor een leuk en gezellig verblijf, geschikt voor jong en oud! Door de ruime opzet van de accommodatie kunnen er maximaal 70 personen overnachten en is zeer geschikt voor zowel families, scholen, verenigingen, bedrijven als andere groepen. U kunt hier elk jaargetijde genieten van een gezellig verblijf!

Inrichting

De groepsaccommodatie is ruim, maar zeker ook knus en gezellig. In het midden van de accommodatie is een grote ruimte waar iedereen samen kan komen om te eten, koffie te drinken of lekker te borrelen. In de winter heerlijk warm bij de openhaard en in de zomer lekker buiten op het zonneterras.

Door de professionele horeca keuken kunt u zelf alle maaltijden bereiden, maar dit kan ook gedeeltelijk of volledig verzorgd worden.

Op de begane grond bevinden zich twee 2-persoons en twee 4-persoons kamers en meerdere toiletten en douches. Tevens treft u hier een aangepaste douche en toilet voor minder valide personen.

Op de 1e verdieping bevinden zich  4, 5, 10, 12, 13 en 14 persoons slaapkamers, allen voorzien van een wastafel met warm en koud water. In de lange gang zijn tevens nog 2 toiletten te vinden

Activiteiten

Alinghoek organiseert diverse activiteiten. Denk hierbij aan klootschieten, midgetgolf een puzzeltocht door het mooie natuurgebied, of met de ”Jan Plezier” langs de Hunebedden. En is het slecht weer? Geen probleem! Dan komt u gezellig kegelen in onze kegelbaan.

Tevens zijn er een tal van bezienswaardigheden in de omgeving, zoals bijvoorbeeld “Het Hunebedcentrum” te Borger. Of u gaat genieten met de kinderen van het subtropisch zwembad in Borger. Kortom een toplocatie met genoeg leuke dingen om te doen!

Omgeving

De groepsaccommodatie grenst letterlijk aan het natuurgebied “Het Drouwenerzand”. U hoeft slechts de voordeur uit te lopen om in het groen te staan. Dit is niet alleen fijn voor de kinderen die er eindeloos kunnen spelen op de zandverstuiving, maar ook voor de volwassenen om heerlijk te wandelen. Met een loopafstand van 5 minuten kunt u voor de poort van Attractiepark Drouwenerzand staan, waar de kinderen de hele dag kunnen spelen inclusief eten en drinken.

Drouwen is omgeven door een aantal mooie Drentse dorpjes. Maak een mooie fietstocht en ontdek mooie de natuur, pittoreske dorpjes en prachtige hunebedden.

De accommodaties van Alinghoek - Drouwen

De alinghoek

Kenmerken:

  • Maximaal aantal personen 70
  • Aantal slaapkamers 10

Bijzonderheden:

  • Woonkamer met openhaard
  • Royaal terras
  • Barbecue
  • Voorzieningen voor minder validen
  • Wasserette 
  • Diverse speelvoorzieningen 
70
10
Drouwen
Bezoek onze website
Alinghoek - Drouwen
Alinghoek 16a
9533 PE, Drouwen
0599 565125
info@alinghoek.com
http://www.alinghoek.com/
Online reserveren

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 

Bekijk onze aantrekkelijke aanbiedingen!

Klik hier voor meer informatie