Terug naar de vorige pagina

De Broekse Hoeve - Gieterveen


Kampeerboerderij de Broekse Hoeve ligt in het natuurgebied de Hunzevallei in het dorp Gieterveen. Door dit natuurgebied stroomt het riviertje, de Hunze, de Aa en de Beek, drie oerstromen uit de ijstijd. In dit gebied staat de meer dan 200 jaar oude historische boerderij de Broekse Hoeve. Wij hebben voor u op de Kampeerboerderij ons eigen zwembad, groepsaccommodaties, kampeerplekken, boerderijdieren, kano’s, viswater, huttenbos, speeltoestellen en outdoor activiteiten. 

De accommodaties van De Broekse Hoeve - Gieterveen

de Hoeve

Voor de Hoeve zijn er totaal 46 bedden beschikbaar. Deze zijn verdeeld over 11 slaapkamers. Recreatiezalen met openhaard, bar, gezellige zithoeken en allemaal aansluitend aan terrassen en tuinen om de boerderij heen.

Op de eerste verdieping bevind zich nog een huiskamer en er is nog een recreatieruimte met tafeltennis. De recreatiezalen zijn gezellig ingericht in boerderij stijl en ideaal voor een grote groep. Op de begane grond hebben alle slaapkamers openslaande deuren met eigen terras. De tuinen hebben terrassen en er zijn mogelijkheden voor barbecues.

Deze vakantieboerderij beschikt in meerdere slaapkamers over enkele hoog-laag bedden.

Op de begane grond hebben alle vloeren geen drempels en ook ligt er geen tapijt. Hiermee is de begane grond gedeelte van de accommodatie ook geschikt voor rolstoelgebruikers.

Aan de kleine kinderen is ook gedacht er zijn kinderbedjes en stoeltjes aanwezig. Er zijn traphekjes voor de trappen die naar de de eerste verdieping lopen.

Tevens hebt u beschikking over alle faciliteiten, sanitaire voorzieningen en ons zwembad in het zomerseizoen.

46
11
Gieterveen
Bezoek onze website
De Broekse Hoeve - Gieterveen
Broek 40
9511 PT, Gieterveen
0599 648 761
info@broeksehoeve.nl
https://www.broeksehoeve.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 

Bekijk onze aantrekkelijke aanbiedingen!

Klik hier voor meer informatie