Terug naar de vorige pagina

De Warme Bossen - Schoonloo


Groepsaccommodatie de Warme Bossen ligt op een unieke locatie in het Drentse dorpje Schoonloo. Omsloten door maar liefst drie natuurgebieden van Staatsbosbeheer, kunt u genieten van een fijne tijd in deze gezellige, kleinschalige en betaalbare groepsaccommodatie. Elk gezelschap, variërend van families tot aan scholen en sportverenigingen, wordt hier met open armen ontvangen.

Inrichting

De groepsaccommodatie van de Warme Bossen bestaat uit één gebouw waar minimaal 20 en maximaal 60 personen kunnen overnachten. De 9 slaapkamers zijn ingericht met boxsprings of met stapelbedden. Uiteraard vindt u in het vakantiehuis voldoende sanitaire voorzieningen.

De gezellige woon- en recreatieruimte heeft een knusse uitstraling en is ingericht met comfortabel meubilair. In de mooie keuken is het mogelijk zelf lekker te koken, maar u kunt ook gebruik maken van de catering die de groepsaccommodatie met veel plezier voor u regelt.

Faciliteiten

Groepsaccommodatie de Warme Bossen beschikt over uitstekende faciliteiten. Enkele voorbeelden zijn de diverse speelvoorzieningen voor de kinderen, springkussen, tafeltennistafel, beachvolleybalveld en sportveld. Het sportveld biedt vele mogelijkheden om bijvoorbeeld met het sportteam of klasgenoten diverse activiteiten te organiseren.

Activiteiten

Rondom de Warme Bossen is er meer dan genoeg te beleven. Met welk gezelschap u ook in de groepsaccommodatie verblijft, er is altijd wel iets leuks te doen! De Warme Bossen helpt u graag met het organiseren waarbij er voor elk budget leuke dagtours mogelijk zijn. Enkele voorbeelden zijn het Outdoor Klimpark Joytime in Grolloo, het Drents museum in Assen, pretpark Drouwenerzand of een dagje naar Schiermonnikoog.

Omgeving

De omgeving van de Warme Bossen is in één woord prachtig. U wordt letterlijk omgeven door de mooiste bossen van Drenthe. Zo wordt het dorpje Schoonloo ingesloten door maar liefst drie staatsboswachterijen. Daarnaast ligt ook het Nationaal Beek- en Esdorpenlandschap de Drentsche Aa in de buurt. U bent tijdens uw verblijf dus verzekerd van een geweldige omgeving waar u de mooiste wandel- en fietstochten kunt maken!

De accommodaties van De Warme Bossen - Schoonloo

De Warme Bossen

Kenmerken: 

  • Maximaal aantal personen 60
  • Aantal slaapkamers 9

Bijzonderheden:

  • Overdekt terras
  • Barbecue
  • Diverse speelvoorzieningen waaronder springkussen
  • Diverse sportfaciliteiten
  • Mogelijk combineren met verblijf op camping of in lodges
60
9
Schoonloo

Arrangementen

School Arrangementen

Diverse arrangementen voor basisscholen en voortge…
Meer informatie
Bezoek onze website
De Warme Bossen - Schoonloo
Warmenbossenweg 7
9443 TN, Schoonloo
0592 501511
info@warmebossen.nl
http://www.warmebossen.nl/
Online reserveren

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 

Bekijk onze aantrekkelijke aanbiedingen!

Klik hier voor meer informatie