Terug naar de vorige pagina

De Zwerfsteen - Roderesch


In de kop van Drenthe, verscholen in een prachtig bos ligt Groepsaccommodatie de Zwerfsteen in Roderesch. De twee groepsaccommodaties van de Zwerfsteen zijn de ideale verblijfplaats voor een verblijf met vrienden, familie of collega’s. Naast de mogelijkheid om comfortabel te overnachten, worden er vele activiteiten georganiseerd voor jong en oud en is er een uniek restaurant de AfrikaSaal waar u in Afrikaanse sfeer kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

Inrichting

Groepsaccommodatie de Zwerfsteen bestaat uit 2 losse groepsaccommodaties. Het Beneluxhuis is geschikt voor maximaal 40 personen. Alle 13 slaapkamers zijn voorzien van comfortabele eenpersoonsbedden en eigen sanitair.
Het Europahuis is met in totaal 11 slaapkamers geschikt voor maximaal 38 personen. Ook hier zijn alle slaapkamers voorzien van comfortabele eenpersoonsbedden en eigen sanitair.

Of u nu kiest voor het Europahuis of het Beneluxhuis, u kiest voor een groepsaccommodatie met een luxe en sfeervol interieur voorzien van alle gemakken. De grote huiskamer met serre is de plaats voor een gezellig samenzijn, gezelschapsspel of een moment van ontspanning.
De groepsaccommodaties beschikken over een horecakeuken waar u zelf uw maaltijd kunt bereiden. Wanneer u de voorkeur geeft aan complete verzorging, dan kunt u kiezen uit diverse heerlijke buffetten, luxe meergangendiner of smakelijke lunch en brunch.

Faciliteiten

Groepsaccommodatie de Zwerfsteen heeft alles in huis om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Kinderen vermaken zich opperbest in de grote speeltuin of kunnen een sportief spel spelen op het sportveld. Op het terras staat een grote tafeltennistafel waar jong en oud een wedstrijdje tafeltennis kan spelen.

De grote accommodatie en vele faciliteiten zijn tevens de perfecte basis voor een geslaagde zakelijke bespreking. Combineer een vergadering of cursus met een aangename onderbreking in de vorm van een groepsactiviteit. Dit is niet alleen erg gezellig, maar versterkt ook de samenwerking in teamverband.

Restaurant de AfrikaSaal

Restaurant de AfrikaSaal biedt een unieke beleving midden in het bos waar u geniet van een heerlijke maaltijd, een gezellig samenzijn, zakelijke bijeenkomst of onvergetelijk (kinder)feest. De unieke inrichting en uitstraling van het restaurant zijn geïnspireerd op de vele reizen die de eigenaren hebben gemaakt door Afrika. Barbecueën is altijd gezellig en smakelijk maar buiten niet altijd mogelijk gezien het Hollandse weer. De braai van de Zwerfsteen biedt uitkomst, een unieke Afrikaanse binnen barbecue.

Activiteiten

Wanneer u een dag eropuit wilt of gezamenlijk wat wilt ondernemen, dan hebben wij een aantal leuke en bijzondere activiteiten voor u. Wat dacht u van een expeditie, bushtrail, blindgang, highlandgames, geocachen of kratstapelen? Het zijn zomaar een paar voorbeelden van de originele sportieve activiteiten van de Zwerfsteen.

Omgeving

Groepsaccommodatie de Zwerfsteen ligt te midden 5 hectare eigen bos in Drenthe. Hier kunt u uiteraard een mooie wandeling maken en genieten van de prachtige natuur en rust. Maar ook buiten het terrein van de Zwerfsteen is veel te zien, doen en beleven. Eigenlijk teveel om op te noemen. Op de website geven wij u alvast een aantal tips voor bezienswaardigheden, attractieparken en musea in de directe omgeving.

De accommodaties van De Zwerfsteen - Roderesch

Beneluxhuis

Kenmerken:

 • Maximaal aantal personen 40
 • Aantal slaapkamers 13
 • Aantal badkamers 13

Bijzonderheden:

 • Woonkamer met serre
 • Overdekt terras
 • Openluchtpodium
 • Diverse sport- en speelfaciliteiten
40
13
Roderesch

Europahuis

Kenmerken:

 • Maximaal aantal personen 38
 • Aantal slaapkamers 11
 • Aantal badkamers 11

Bijzonderheden:

 • Woonkamer met serre
 • Overdekt terras
 • Openluchtpodium
 • Diverse sport- en speelfaciliteiten
38
11
Roderesch
Bezoek onze website
De Zwerfsteen - Roderesch
Esweg 18
9305 TB, Roderesch
050-5019114
info@zwerfsteen.nl
http://www.zwerfsteen.nl/
Online reserveren

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 

Bekijk onze aantrekkelijke aanbiedingen!

Klik hier voor meer informatie