Terug naar de vorige pagina

Lentehof - Borger


Aan de rand van het dorpje Borger, ook wel bekend als de hunebedhoofdstad van het noorden, ligt Groepsaccommodatie de Lentehof. Deze landelijk gelegen groepsaccommodatie is geschikt voor 25 – 45 personen en de perfecte locatie voor een familieweekend, uitje met de sportvereniging, schoolreisje of een aantal dagen ertussenuit met vrienden.

Inrichting

Groepsaccommodatie de Lentehof beschikt over een gezellige recreatiezaal met open haard, waar u na een actieve middag even kunt loungen. De keuken is voorzien van alle gewenste apparatuur om een heerlijke maaltijd te bereiden. 

De 9 slaapkamers zijn gelegen op de begane grond en de eerste verdieping. De kamers zijn voorzien van stapelbedden en eenpersoonsbedden met kussens en dekbedden. Uiteraard is er voldoende sanitair aanwezig.

Faciliteiten

Groepsaccommodatie de Lentehof beschikt over een speel- en sportveld van maar liefst 1 hectare groot. Dit veld leent zich dan ook voor een zeskamp, voetbal of basketbal. Kinderen kunnen zich uren vermaken op de schommel of spelen op het speelveld.

Achter de accommodatie bevindt zich een groot terras waar u met de hele groep kunt barbecueën of relaxen.

Activiteiten

Groepsaccommodatie de Lentehof is de ideale locatie voor een actief verblijf. We organiseren diverse outdoor activiteiten voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan outdoor lasergamen op een door ons speciaal ingericht terrein. En schapen drijven lijkt misschien makkelijk, maar alles draait om communicatie. Met de schapen wel te verstaan. De kunst is de schapen zo snel mogelijk een bepaald parcours te laten lopen en dat blijkt een hele uitdaging!

Ook zijn er vele activiteiten waarbij u lekker de natuur in kunt trekken. Geocachen is bijvoorbeeld een originele manier om de omgeving van Borger te ontdekken. En middels een zelf gemaakt vlot kunt u Drenthe vanaf het water bekijken.

De Lentehof organiseert in de zomer diverse jeugdvakanties, waarbij jongeren een fantastische tijd beleven tijdens hun computerkamp, gamecamp of girls camp of tech camp.

Omgeving

De groepsaccommodatie ligt in een prachtige, groenrijke omgeving. Het is dan ook zeker aan te raden een ontdekkingsreis door Drenthe te maken. Op de fiets, te voet of misschien zelfs in een huifkartocht, u zal versteld staan van de mooie natuurlijke omgeving!

De accommodaties van Lentehof - Borger

Lentehof

Kenmerken:

  • Maximaal aantal personen 45
  • Aantal slaapkamers 9

Bijzonderheden: 

  • Recreatieruimte met openhaard
  • Diverse speelfaciliteiten
  • Diverse sportvelden
  • Ruime keuze in activiteiten
45
9
Borger‎

Arrangementen

Schoolreis arrangement

Outdoor activiteiten tijdens uw verblijf? Dat kan!…
Meer informatie
Bezoek onze website
Lentehof - Borger
Stroetendijk 2
9531 TD, Borger‎
0599 234541 (b.g.g. 0599 234855)
info@lentehof.nl
http://www.lentehof.nl/
Online reserveren

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 

Bekijk onze aantrekkelijke aanbiedingen!

Klik hier voor meer informatie