Terug naar de vorige pagina

Marinushoeve - Havelte


Wanneer u van veel luxe en comfort houdt, is groepsaccommodatie Marinushoeve in Havelte dé accommodatie waar u naar op zoek bent. Aan werkelijk alles is gedacht om de gasten een fijn verblijf te bezorgen. Een grote living met comfortabele banken, professionele keuken, maar ook diverse speelfaciliteiten en wellness.

Marinushoeve heeft niet alleen alles in huis voor groepen vrienden en familie, maar ook voor mindervaliden of zakelijke doeleinden zijn alle gewenste faciliteiten aanwezig. En dat allemaal midden in de ‘Parel van Drenthe’!

Inrichting

De vijfsterren groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 38 personen en beschikt over een grote living met meerdere zithoeken. Terwijl u gezellig bijpraat op één van de comfortabele banken, kunnen de kinderen dvd kijken of een spelletje spelen.

De open keuken is van werkelijk alles voorzien om een uitgebreide maaltijd klaar te maken. Heeft u geen zin om te koken, dan biedt onze cateraar uitkomst.

Aan de bar kunt u plaats nemen voor een drankje, maar ook een informele vergadering onder het genot van een kop koffie behoort tot de mogelijkheden.

In het souterrain is een grote speelkamer waar kinderen en volwassenen zich uren kunnen vermaken. Biljarten, tafeltennissen, maar ook een spel spelen op de Xbox, het kan allemaal bij de Marinushoeve. Voor de nodige ontspanning kunt u vervolgens tegen meerprijs gebruik maken van de sauna en wellness faciliteiten.

De slaapkamers zijn gelegen in de “slaapvleugel” op de begane grond en op de eerste verdieping. De 8 tweepersoons slaapkamers op de begane grond zijn allen voorzien van een eigen badkamer. Daarnaast is er een vierpersoons slaapkamer die volledig is ingericht voor mindervaliden. Electrische hoog-laagbedden, een volledig aangepaste badkamer, het komt u aan niets tekort.

Op de eerste verdieping bevinden zich nog twee vierpersoons en twee vijfpersoons slaapkamers voorzien van ruime comfortabele badkamers.

Faciliteiten

Groepsaccommodatie Marinushoeve ligt aan de rand van Camping Mooi Oavelt en dat biedt u als gast vele voordelen. U kunt namelijk kosteloos gebruik maken van de vele faciliteiten zoals een verwarmd zwembad met Arena-dak en grote speeltuin.

Omgeving

Marinushoeve is gelegen aan de rand van het dorpje Havelte in Drenthe. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschap, maar ook voor een hapje en een drankje in een restaurant.
De omgeving biedt vele mogelijkheden om met elkaar er op uit te gaan, eigenlijk te veel om op te noemen. U kunt bijvoorbeeld de bossen en heide verkennen en een mooie wandeling, fietstocht of huifkartocht maken. Ook Giethoorn, ook wel het “Venetië van het Noorden” genoemd, is een het brengen van een bezoek meer dan waard.

De accommodaties van Marinushoeve - Havelte

Marinushoeve

Kenmerken:

 • Maximaal aantal personen 38
 • Aantal slaapkamers 13
 • Aantal badkamers 12
 • Aangepaste slaapkamers 1
 • Familiekamers 5

Bijzonderheden:

 • Privé sauna 
 • Overdekt zwembad (enkel in de zomer)
 • Speelvoorzieningen zoals biljart, tafeltennistafel en Xbox
 • Vergaderruimte 
 • Drempelvrij
 • Zorgaccommodatie (NBAV)
38
13
Havelte
Bezoek onze website
Marinushoeve - Havelte
Nieuwe Ruiterweg 5
7971 PS, Havelte
0521 341320 - b.g.g.: 06 19056678
info@marinushoeve.nl
http://www.marinushoeve.nl/
Online reserveren

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 

Bekijk onze aantrekkelijke aanbiedingen!

Klik hier voor meer informatie