Terug naar de vorige pagina

Tweehek Recreatie - Westdorp


Kom met uw gezelschap genieten van de landelijke sfeer op Tweehek-Recreatie. Deze groepsaccommodatie is ruim van opzet en ligt midden in de mooie natuur van Drenthe. De sfeervolle groepsaccommodatie is geschikt voor 105 personen en de ideale basis voor een gezellig verblijf met vrienden of familie. Ook voor een schoolreisje, werkweek, club- of sportweekend biedt Tweehek Recreatie een perfecte overnachtingsmogelijkheid gecombineerd met vele mogelijkheden op gebied van outdoor activiteiten.

De inrichting

Tweehek-Recreatie bestaat uit twee aparte gebouwen. In het Oosthuis kunt u terecht met gezelschappen bestaande uit 40 tot 73 personen. Deze accommodatie beschikt over twee recreatiezalen, geschikt voor een gezellig samenzijn, spelen van en spel of quiz, of om even te relaxen. De 8 slaapzalen beschikken over 4 tot maximaal 19 stapelbedden.

Het Westhuis is geschikt voor gezelschappen met minimaal 20 en maximaal 32 personen. Ook hier zijn de slaapzalen zo ingericht dat er meerdere personen in stapelbedden kunnen overnachten. Het Westhuis beschikt over een grote centrale recreatieruimte waar u onder andere de maaltijd kunt nuttigen.

Zowel het Oost- als het Westhuis zijn sfeervol ingericht. U heeft de beschikking over een moderne keuken met diverse apparatuur, een gezellige zithoek en voldoende sanitair. Er zijn meer dan genoeg faciliteiten aanwezig om het ook de allergrootste groep naar haar zin te maken!

Faciliteiten

Beide accommodaties zijn voorzien van een grote recreatieruimte, de ideale plek voor een Bonte Avond of Casino avond. Bij mooi weer is de kampvuurplaats een fijne plek om samen te zitten, verhalen te vertellen of broodjes te bakken.
Naast de accommodatie ligt een sport- en speelveld van maar liefst 1 hectare waar u kunt voetballen, basketballen, volleyballen of softballen.

De kleine kinderen vermaken zich uitstekend op de wipwap, draaimolen of trampoline. Kortom, er zijn vele speelfaciliteiten aanwezig waardoor vervelen niet mogelijk is!

Activiteiten

Tweehek Recreatie is gespecialiseerd in het organiseren van outdoor activiteiten waarbij stilzitten niet aan de orde is. U kunt zelf een vlot bouwen en vervolgens in het naastgelegen kanaal een tocht over het water maken. En het vlakbij gelegen activiteitenterrein is dé plek voor een survivaltocht, outdoor lasergame of andere teambuilding activiteiten.

Om de omgeving op een originele manier te ontdekken, organiseert Tweehek-Recreatie onder andere geocachen, hunebedtochten en kanotochten. Leuke outdoor activiteiten voor een sportief verblijf!

Omgeving

De ruime groepsaccommodatie ligt aan de rand van Westdorp, een klein plaatsje in de buurt van Borger. Ontdek de schoonheid van Drenthe en pak de fiets of maak een mooie wandeling door de omgeving! Heeft u geen zin om te wandelen of fietsen? Dan biedt onze huifkar uitkomst. Maak een mooie huifkartocht door de omgeving en verken het Drentse landschap op een leuke en originele manier!

De accommodaties van Tweehek Recreatie - Westdorp

Heel Tweehek

Kenmerken:

 • Maximaal aantal personen 105
 • Aantal slaapkamers 12

Bijzonderheden: 

 • 2 groepsaccommodaties Oosthuis & Westhuis
 • Sanitair voor minder validen
 • Diverse sport- en speelfaciliteiten
 • Ruime keuze in activiteiten
105
12
Westdorp

Het Westhuis

Kenmerken:

 • Maximaal aantal personen 32
 • Aantal slaapkamers 4

Bijzonderheden: 

 • Diverse sport- en speelfaciliteiten
 • Ruime keuze in activiteiten
32
4
Westdorp

Het Oosthuis

Kenmerken:

 • Maximaal aantal personen 73
 • Aantal slaapkamers 8

Bijzonderheden:

 • 2 recreatiezalen
 • Sanitair voor minder validen
 • Diverse sport- en speelfaciliteiten
 • Ruime keuze in activiteiten
73
8
Westdorp

Arrangementen

Schoolkamp arrangement

U komt straks met uw groep naar het schitterende D…
Meer informatie
Bezoek onze website
Tweehek Recreatie - Westdorp
Schoonloërstraat 4
9534 PC, Westdorp
0599 234541 - b.g.g.: 0599 234855
info@tweehek.nl
http://www.kampeerboerderijdrenthe.nl
Online reserveren

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 

Bekijk onze aantrekkelijke aanbiedingen!

Klik hier voor meer informatie