Terug naar de vorige pagina

’t Witte Zand - Meppen


Tijdens uw verblijf op ’t Witte Zand kunt u genieten van het beste uit twee werelden. Aan de ene kant vindt u namelijk twee prachtige natuurgebieden, terwijl aan de andere kant het geweldige Drentse dorpje Meppen ligt.
Groepsaccommodatie ’t Witte Zand is geschikt voor maximaal 50 personen en de perfecte uitvalsbasis voor familieweekenden, vriendenuitjes, ponykampen en schoolreisjes!

Ook kleine groepen tot 10 personen biedt ’t Witte Zand een fijn verblijf.

Inrichting

De groepsaccommodatie van ’t Witte Zand is ruim van opzet waardoor er ook met het maximale aantal van 50 personen meer dan genoeg bewegingsruimte is voor iedereen.

Slaapkamers in de groepsaccommodatie

De groepsaccommodatie heeft 5 slaapkamers met stapelbedden. Een slaapzaal beneden met 18 bedden, 4 kamers op 1e verdieping met 6-8-8-10  bedden. Als u bij ons in de accommodatie overnacht, bent u verplicht om een hoeslaken, kussensloop, slaapzak mee te nemen en te gebruiken. Of huur bedlinnen + dekbed bij ons voor € 8,00 per persoon. [beperkt aanwezig]

Het sanitair is uitstekend onderhouden en luxe. De badkamers zijn voorzien van vloerwarming, zodat u ook op koude dagen op uw gemak kunt douchen of opfrissen. De compleet ingerichte keuken zorgt ervoor dat u in een handomdraai een maaltijd op tafel zet. Als u echter geen zin heeft om te koken, is dat ook geen enkel probleem. Het team van ’t Witte Zand staat namelijk klaar om de lekkerste gerechten voor u te regelen! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een barbecue, een lopend buffet of een overheerlijk ontbijt.

Zitkamer met bar

De groepsaccommodatie beschikt over een gezellige zitkamer met zithoek, waar u kunt ontspannen, tv kijken of muziek luisteren. In de zitkamer vindt u ook de bar.

Terras bij de groepsaccommodatie

Buiten is een groot terras met een overdekt gedeelte, ideaal voor bv een BBQ.

Volledig ingerichte keuken

Er is een compleet ingerichte keuken voor zelfverzorging met een vaatwasser, grote koeling, koffiemachine, waterkoker e.d. alles is voor 50 personen.

Activiteiten

De mogelijkheden zijn eindeloos op 't Witte Zand'. Er worden diverse activiteiten georganiseerd die voor zowel de jeugd als voor volwassenen erg leuk zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een huifkartocht of GPS-speurtochten vlot bouwen. Ook voor schoolreisjes kunnen veel verschillende dingen worden georganiseerd. Het team van ’t Witte Zand stelt met veel plezier een programma voor u samen!

Omgeving

Ook op het gebied van natuur wordt u verwend tijdens uw verblijf op 't Witte Zand'
’t Witte Zand. U vindt rondom de groepsaccommodatie maar liefst twee natuurgebieden! In zowel de Jeneverbes als de Mepperdennen kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken.

De accommodaties van ’t Witte Zand - Meppen

Groepsaccommodatie t Witte Zand

Kenmerken:

  • Maximaal aantal personen 50
  • Aantal slaapkamers 5

Bijzonderheden

  • Vele speelfaciliteiten
  • Sportfaciliteiten
50
5
Meppen

Restinn Hotelhuisjes

Kenmerken:

  • Maximaal aantal personen 10
  • Aantal slaapkamers 5
  • Aantal badkamers 5

Bijzonderheden: 

  • 5 vrijstaande hotelhuisjes
  • Inclusief ontbijt
  • Koffie- en theefaciliteiten en minibar
2
5
Meppen
Bezoek onze website
’t Witte Zand - Meppen
Middendorpsstraat 16
7855 PR, Meppen
0591 371380
info@twittezand.nl
http://www.twittezand.nl
Online reserveren

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 

Bekijk onze aantrekkelijke aanbiedingen!

Klik hier voor meer informatie