Aankomstdatum

Vertrekdatum

Aantal personen

Plaats

 

Een schoolkamp organiseert u in Drenthe!

Onze groepsverblijven zijn niet alleen geschikt voor familieweekenden of vriendenuitjes, u kunt er ook een schoolkamp of schoolreisje organiseren. U vindt binnen ons aanbod namelijk de leukste groepsaccommodaties met grote speeltuinen, meer dan genoeg ruimte om de leukste activiteiten te (laten) organiseren en uitgebreide voorzieningen. De groepsaccommodaties van Groepen Drenthe hebben aan elke portemonnee gedacht. U kunt bij ons zowel met een klein als met een wat ruimer budget uw schoolreisje plannen!

Schoolkamp in Drenthe - kies de accommodatie die bij uw klas past

Een schoolkamp op een van de groepsaccommodaties van Groepen Drenthe is gegarandeerd een succes. Door het brede aanbod vindt u bij ons namelijk altijd een groepsaccommodatie dat bij alle wensen aansluit. Dit geldt niet alleen voor bijvoorbeeld slaapvertrekken, maar ook voor extra faciliteiten. Zo is er een groepsaccommodatie die u alle zorg omtrent de bagage uit handen neemt. Ook is het op een aantal groepsverblijven mogelijk om gebruik te maken van de catering.

De leukste activiteiten tijdens het schoolkamp

Maar het allerbelangrijkste tijdens een schoolreisje is natuurlijk plezier maken! Daarom beschikken veel groepsaccommodaties ook over een groot terrein waar de leukste activiteiten kunnen worden gehouden. U kunt hier zelf diverse spelletjes organiseren, maar het enthousiaste team van de desbetreffende accommodatie helpt u hier ook graag bij. Zo kunt u een sporttoernooi bijvoorbeeld combineren met een lekkere barbecue, of een succesvolle dag afsluiten met een ritje in de huifkar. Ook het vlotten bouwen, de kanotocht en outdoor lasergamen zijn echte aanraders!

Daarnaast zijn er in de directe omgeving van de accommodaties genoeg leuke uitstapjes te maken. Beleef bijvoorbeeld een geweldige dag in het kleinschalige Drouwenerzand. Dit pretpark is het goedkoopste van Europa en daardoor perfect voor een budget schoolreis. Ook het dierenpark in Emmen is zeker het brengen van een bezoekje waard.

Boek nu een schoolreisje in één van onze groepsaccommodaties in Drenthe.