Aankomstdatum

Vertrekdatum

Aantal personen

Plaats

 

Verenigingen in Drenthe

Met uw vereniging op zoek naar een accommodatie? Bij Groepen Drenthe vindt u altijd een geschikt verblijf. Of het nu om sportverenigingen gaat of een zangkoor, uit ons veelzijdige aanbod is altijd een passende accommodatie te vinden. Maar het moet wel gezellig blijven. Bekijk ons groot aanbod aan groepsverblijven voor sportclubs en verenigingen. Maak clubweekend compleet met een er een leuk avondprogramma, barbecue of vuurkamp. Zo weet u zeker dat iedereen een geweldige tijd heeft in Drenthe!

Groepsaccommodaties voor verenigingen

Onze groepsaccommodaties zijn uitermate geschikte voor een verblijf voor het gehele team of vereniging. In onze groepsverblijven zullen zich verenigingen, zoals voetbal-, tennis-, volleybal clubs, korfbal groepen, zangkoren of watersportliefhebbers zeker op hun gemak voelen. De locaties beschikken over verschillende faciliteiten afgestemd op verenigingen. 

Locaties Groepen Drenthe

De teamweekend accommodaties voor sportgroepen en verenigingen bevinden zich vaak in een natuurrijke omgeving. Het bos of recreatiewater zijn nooit ver uit de buurt, de accommodaties zijn vrij gelegen en liggen in vaak een bosrijke omgeving. De groepsaccommodaties zijn goed bereikbaar. U kunt ook gezellig de dichtbij gelegen dorpen of steden bezoeken voor bijvoorbeeld een kroegentocht met het team. 

In een stapelbed of slaapzaal overnachten

Een verblijf met het gehele team of club hoeft niet duur te zijn. Een groepsaccommodatie met slaapzalen en stapelbedden is vaak gezelliger en nog eens goedkoper dan een verblijf met luxe eenpersoonskamers

Teambuilding

Gezelligheid staat naast de training voor sportclubs en verenigingen vaak vooraan. Onze groepsaccommodaties in heel Drenthe hebben een ruime keuken en vaak een terras. Gezellig met elkaar kokkerellen sterkt de teamgeest en s ‘avonds lekker de voetjes van de vloer.

Boek nu een bijzonder teamuitje in één van onze groepsaccommodaties in Drenthe.