Aankomstdatum

Vertrekdatum

Aantal personen

Plaats

 

Vriendenweekend in Drenthe

Onze groepsaccommodaties zijn perfect voor een gezellig vriendenweekend in Drenthe. U vindt er namelijk sfeervolle woonkamers waar u gezellig samen kunt komen, prachtige tuinen of terrassen om een drankje te drinken en professionele keukens om uw gehele gezelschap te voorzien van een lekkere maaltijd. Ook bieden diverse groepsaccommodaties u allerlei luxe faciliteiten die uw verblijf nog leuker maken.

Vriendenweekend in een leuke groepsaccommodatie

Het aanbod van Groepen Drenthe is bijna eindeloos. Bij ons zijn zowel kleine als grotere groepsaccommodaties aangesloten. Het maakt dus niet uit of u een vriendengroep van 10 personen of van 100 personen heeft, er is altijd wel een vakantieverblijf dat bij uw gezelschap past!

Daarnaast kunt u door het brede aanbod ook rekening houden met de wensen van uw vriendengroep. U vindt bij ons namelijk allerlei soorten accommodaties. Wat dacht u van een luxe villa met hottub? Of een prachtige accommodatie met uitzicht op het water? Ook als uw budget beperkt is, hebben wij u ook genoeg te bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie boerderij of een camping. De accommodaties bieden u alle (standaard) faciliteiten, maar dan tegen een aangename prijs!

Eropuit tijdens het vriendenweekend

U kunt tijdens het vriendenweekend de hele tijd in uw accommodatie blijven, maar ontdekken wat er allemaal te doen is, is nog veel leuker. Veel accommodaties bieden u de meest uiteenlopende indoor- en outdoor activiteiten. Enkele aanraders zijn letterboxen (een soort speurtocht waarbij u op zoek moet naar aanwijzingen), outdoor lasergamen en boerengolf.

De cateringservice van diverse groepsaccommodaties zorgt ervoor dat u zich na een geslaagde dag geen zorgen hoeft te maken over het eten. De groepsaccommodatie regelt met veel plezier een heerlijke maaltijd, een lopend buffet of een gezellige barbecue voor u.

Daarnaast zijn er ook diverse groepsaccommodaties die beschikken over een aparte feestlocatie compleet met bar, muziekinstallatie en dansvloer. Zo weet u zeker dat uw vriendenweekend onvergetelijk wordt!

Boek nu uw vriendenweekend in één van onze groepsaccommodaties in Drenthe.